SALG AV FOTO

Alle foto som er vist under galleri på websiden kan i utgangspunktet leveres som utskrift på papir (uinnrammet), ferdig innrammet eller på alumiumsplate.

Alle papirutskrifter leveres på syrefritt kunstpapir. Som standard benyttes Epson Traditonal Photo Paper.

Ferdig innrammede foto kan leveres med standardrammer eller leveres til rammemaker for ønsket innramming.

Aluminiumsbildene er skrevet ut med UV-bestandig blekk på matt overflate og kan benyttes både ute og inne. Bildene leveres med skjult veggoppheng.

Jeg har et utvalg av ferdig innrammede foto og foto på aluminium utstilt i eget galleri. Disse bildene vises med størrrelse og priser i oversikt over innrammede foto og oversikt over foto på aluminium.

 

Aluminiumsfoto i stue

Foto på aluminium i stue hos Edith og Torbjørn Skjeggestad

 

Utsmykning W-Klipp

Utsmykning W-Klipp, Sagalstad Bru

Priser

De innrammede fotografiene varierer i størrelse fra rammestørrelse 30cmx24cm til 70cmx50cm med priser fra kr 1200 til kr 4500. Priser på de ulike bildene er angitt under oversikten over innrammede foto. Be om pris på spesialstørrelser og innramming av rammemaker med ønsket ramme og glass.

Priser på uinnrammede foto på Epson Traditional Photo Paper i størrelser fra 24cmx18cm billedflate til 40cmx60cm billedflate vil være fra kr 950 til kr 3900. Ved innramming hos rammemaker benyttes disse prisene med tillegg for innramming hos rammemaker.

Aluminiumsbildene varierer i størrelse fra 75cmx50cm til 120cmx80cm med priser fra kr 6500 til kr 9500. Priser på de ulke bildene er angitt under oversikten over foto på aluminium.

Arkivfoto og fotografering 

Arkivfoto for en gangs bruk kr 1450,- eks. mva.
Arkivfoto for fritt internt bruk kr 2900,- eks. mva.
Be om pris ved kjøp av flere foto samtidig.

Fotografering på oppdrag gjøres til timespris eller pris etter avtale. Oppstartpris for et fotooppdrag vil være kr 2450,- eks. mva. for inntil 2,5 timer. Timepris for følgende timer vil være kr 980,- eks. mva. Etterarbeid med foto faktureres til samme timepris.  

 

Foto på aluminium

Foto på aluminium på hytte

 

Utsmykning NAV Oppland

Utsmykning NAV Lillehammer

Salgsklare foto i Galleri

Foto på aluminium

Foto på aluminium

Innrammede foto

Innrammede foto